| | Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hafize13 Admin

Mesaj Sayısı: 60 Kayıt tarihi: 12/11/09 Yaş: 16 Nerden: Kollama'dan
 | Konu: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Cuma Kas. 13, 2009 3:04 pm | |
| Samanyolu TV’nin güzel oyuncusu Yeliz Şar, şu sıralar yeni çalışmaların peşinde. Başarılı oyuncu Kollama dizisinde oynadığı hem kötü hem iyi karakteri ile yapımcıların gözdesi olmayı başarmış. Teklif yağmuruna tutulan güzel oyuncu “ TRT deki çalışmam bitti, şimdi Kollama’ya tam gaz devam ediyorum, gelen teklifler arasından da kendime en uygun olanı tabiî ki kabul edebilirim. Çok yönlü çalışmak da başarının bir başka sırrı. Yapımcılar artık beni daha çok kötü rollere istiyor, bakışlarımın ve duruşumun kötü karaktere daha yatkın olduğunu söylüyorlar “dedi.
Samanyolu izleyicilerini tarafından sevilmediğini, oynadığı kötü karakterden dolayı kendisine gelen yoğun tepkilerin rolünü ne kadar iyi yaptığının kanıtı olarak değerlendiren oyuncu kötü karakteri oynamak daha çok keyif verici, içinizdeki yaramaz çocuğu salıveriyorsunuz dedi. Kollama dizinde en çok şapkalı olarak oynadığı sahneleri sevdiğini belirten oyuncunun yeni projesi hala kesinleşmedi.
Kaynak:Stvfanlari.com |
|
 | |
SezaN

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi C.tesi Kas. 14, 2009 2:40 pm | |
| Başarılarının devamını dilerim.. Harika bir oyuncu.. |
|
 | |
SEHRI

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi C.tesi Kas. 14, 2009 6:05 pm | |
| gercekten yeliz abla cok basarılı bır oyuncu yeliz ablanın dedıklerıne katılıyorummm onu sımdı daha da cok fazla sevmeye basladımm...  |
|
 | |
YiGiDiM_

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Paz Kas. 15, 2009 4:03 am | |
| Cok basarili bir oyuncu, oyunculugundan belli. Hem kotu rolu hem de iyi rolu cok guzel bir sekilde canlandiriyor. |
|
 | |
melike_senna

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi C.tesi Kas. 21, 2009 3:19 am | |
| Masallah cok basarli bir oyuncu ve rolu mukemmel..  |
|
 | |
ömer kılınç

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Perş. Ara. 31, 2009 12:05 pm | |
| |
|
 | |
yelizim_16

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Ptsi Ocak 11, 2010 7:12 pm | |
| başarılı bir oyuncu maşallah ama kollamadan çıktı inşallah yeni bir diziye başlar da gül yüzünden daha fazla hasret kalmayız |
|
 | |
Kadriye

| |
 | |
medine

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Ptsi Şub. 08, 2010 6:36 pm | |
| |
|
 | |
melikemm

Mesaj Sayısı: 16 Kayıt tarihi: 09/02/10 Yaş: 20 Nerden: melike ve yiğidin olduğu yerden
 | Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Salı Şub. 09, 2010 2:02 pm | |
| bn yeliz ablayı çok seviyorum çok tatlı |
|
 | |
nida

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Çarş. Şub. 17, 2010 11:27 pm | |
| mükemmel bir oyuncu basarıların devamını dılerım |
|
 | |
kremini96

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi C.tesi Şub. 20, 2010 4:11 pm | |
| çok başarılı bir oyuncu
başarılarının deva bını dilerim
www.kollamasevenleri.yetkin-forum.com |
|
 | |
kristal65

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Paz Şub. 28, 2010 2:11 pm | |
| | yelizim_16 demiş ki: | | başarılı bir oyuncu maşallah ama kollamadan çıktı inşallah yeni bir diziye başlar da gül yüzünden daha fazla hasret kalmayız |
İnşaalah dediğin gibi olur. Yeni projelerde görürüz yeliz şar'ı.
Aslında kollamada oynadığı Melike karakterini öldüğüne kesin kanıt gelene kadar inanmıyorum. |
|
 | |
YiGiDiM_

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Salı Mart 02, 2010 5:32 am | |
| | kristal65 demiş ki: | | yelizim_16 demiş ki: | | başarılı bir oyuncu maşallah ama kollamadan çıktı inşallah yeni bir diziye başlar da gül yüzünden daha fazla hasret kalmayız |
Aslında kollamada oynadığı Melike karakterini öldüğüne kesin kanıt gelene kadar inanmıyorum. |
Bende hala inanmiyorum.. Umarim yasiyordur |
|
 | |
kristal65

| Konu: Geri: Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi Salı Mart 02, 2010 4:59 pm | |
| | _ferruhi_ demiş ki: | | kristal65 demiş ki: | | yelizim_16 demiş ki: | | başarılı bir oyuncu maşallah ama kollamadan çıktı inşallah yeni bir diziye başlar da gül yüzünden daha fazla hasret kalmayız |
Bende hala inanmiyorum.. Umarim yasiyordur |
Umarım... |
|
 | |
| | Lara Yeliz Sar Yapımcıların Gözdesi | |
|